Szabályok:

Ne káromkodj!

Ne veszekedj!

Ne írj mások nevében!

Ne ocsmárold az oldalt!

Ne hírdess!

 

 

Chat leírása (saját)
~~~~~~~~~~~~~~~~

Név, illetve kép változtatáshoz a jobb oldali keskenyebb részben, (ahol mások nevei is fel vannak tüntetve) kattints rá a legfölsőre! (ez te vagy) Akkor kiad egy ablakot, onnan már csak beírod az új nevet, és ott tudod megváltoztatni a kisképedet. Elég bénák a képecskék, de nagy keresgélések után lehet találni jobbakat. Több ezer kisképből válogathatsz! Sok pokemonos, animes, és simpson családos ikon van, de természetesen más témájúak is vannak.

"Van fent valaki?"
Erre a kérdésre is van egy jó megoldás/válasz. Ahol mindenkinek a neve fel van tüntetve, ott mellettük (balra) van egy kis emberke. Persze már szokás szerint ha zöld, akkor online, ha pedig piros offline a kiszemeltünk.

Privát beszélgetés / üzenet
Teljesen egyszerű! Rámész bal klikkel az 'áldozat' nevére, és ott kiválasztod a Privat chat / message gombot.

Hogyan mentheted le a kisképedet, ha már unod, de szeretnéd, ha majd később vissza tudnád hozni?
Nos, ha a név, és képszerkesztő részben vagyunk, megjelenít a név alatt egy számot. Ez az ikonod száma, és egyben az a dolog, amit meg kell őrizned, hogy legközelebb is használni tudd. Felírod egy lapra, kimásolod egy szöveges dokumentumba, vagy a legpraktikusabb, ha ide alulra hozzászólásba leírod. Ha újra használni akarod, akkor egyszerűen írd be abba a kis rublikába a számot, okézd le, és voálá, berakja!